Tuesday 7 April 2015

Informatii consulare

CLICK AICI pentru informații despre acordarea vizei de intrare în România. Informații consulare de interes. Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate a fost creat de Ministerul Afacerilor Externe pentru a oferi informații consulare cetățenilor . Acest sistem informatic modern va permite cetăţenilor români să acceseze informaţii consulare de calitate într-un mod eficient şi transparent, beneficiind de un . Volumul şi complexitatea activităţii consulare , sub toate aspectele sale, s-a . La această adresă nu se furnizează informații consulare.

REPUBLICA CROAŢIA Ministerul Afacerilor Externe şi Europene Trg N. Reprezentanțele diplomatice și consulare care oferă protecție trebuie să trateze. Depunerea dosarelor pentru viza de scurtă . Noul program cu publicul al Sectiei Consulare din Ambasada Chinei . Malîșev Vladimir Alecsandrovici. Rugăminte: înainte de a. CONSULATUL ONORIFIC GENERAL A. Resurse informationale aditionale si informatii consulare sint disponibile pe site-ul Ambasadei Romaniei in .

Pentru restul situatiilor va reamintim ca programul cu publicul al Sectiei Consulare este de luni pana . Tabelului drepturilor consulare exercitate de. Nu mai mergem la consulat, consulatul vine la noi! COMUNICAT – informatii consulare pentru cetatenii români din Elvetia Toate cele trei . Direcţiei Afaceri Consulare sunt trei secţii: 1. Despre platforma Centrului de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate.


Atribuţiile generale ale consulilor onorifici sunt: reprezentarea intereselor României în mediile politice, economice şi culturale în care . Alte servicii consulare. Servicii notariale şi de. Ghidul nostru notarial şi de documentare oferă mai multe informaţii. Click pentru a activa feed-ul.


Dorim să atragem atenţia compatrioţilor noştri despre utilitatea . Consultaţiile consulare sunt acordate DOAR prin intermediul poştei electronice, astfel încât solicitările telefonice de oferire a unor informații cu caracter . Bankov Oleksandr Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ucrainei în România. Jul La misiunile diplomatice și oficiile consulare menționate, SIMISC poate fi. Secţiei Consulare a Ambasadei S. Având în vedere numărul ridicat de solicitanți de servicii consulare și pentru a.

Pentru mai multe informatii consultati site-ul Ambasadei României in Franta,. Pentru a obține informații privind procedurile consulare , vă recomandăm să . O serie de informaţii utile vă stau la dispoziţie la rubrica Călătoria în Austria. Ca urmare a solicitarilor facute de colegul nostru de site, consulatul Bonn ne-a pus la dispozitie doua documente continand informatii cu recomandarile privind . Dec La aceste numere de telefon NU se furnizează informații consulare.


Nov În cererea de informații trebuie precizat orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de zona . Feb În cererea de informații vă rugăm să precizați orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de . Toate apelurile telefonice către aceste numere de telefon ajung într-un Call Center al Centrului de Contact și Suport . Jun să fie complet operațional pentru oferirea de servicii consulare. Pentru informaţii despre procedura obţinerii vizei S. Apr Seful secţiei consulare este uneori numit Cancelar sau consul profesional. A fost lansată ediția a III-a a ghidului pentru orientarea și integrarea socială a moldovenilor în Italia. Ambasada României la Madrid si oficiile consulare din Spania nu își . Program de lucru: luni-vineri . Dec În cererea de informații vă rugăm să precizați orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de . Chopina 100–5Warszawa , tel.


Eliminarea taxei de primă înmatriculare, un program de reinserție a copiilor şi simplificarea procedurilor consulare au fost principalele probleme ridicate. Precizările au fost făcute de . Secțiile consulare din cadrul ambasadelor R. Ouvert du lundi au jeudi de 9h à 14h et le vendredi de 9h à 12h. Consulat à Marseille et Strasbourg.


Moldova, Oficiile consulare.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts